![]() |
|||||||||||||||
![]() |
Cerca | Lliura | Ajuda | Servei de Biblioteques | Sobre el DDD | Català English Español |
Pàgina inicial > Articles > Articles publicats > Noves tecnologies per a un millor suc de taronja |
Títol variant: | Nuevas tecnologías para un mejor zumo de naranja |
Data: | 2012 |
Resum: | Investigadors del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia dels Aliments (CeRPTA) a la UAB estan investigant en l'aplicació de tecnologies alternatives a les tradicionals per obtenir aliments que siguin segurs i lliures de bacteris però que, a la vegada, conservin les seves propietats nutritives i sensorials. Aquest grup del CeRPTA ha estudiat la tècnica de la homogeneïtzació per pressions ultra-altes (UHPH) pel suc de taronja. Aquesta tecnologia pot ser una alternativa viable a la pasteurització habitual pels sucs de fruita, fet que afectarà molt menys les seves qualitats. |
Resum: | Investigadores del Centre Especial de Recerca - Planta de Tecnologia de los Aliments (CeRPTA) en la UAB están investigando la aplicación de tecnologías alternativas a las tradicionales para obtener alimentos que sean seguros y libres de bacterias pero que, a la vez, conserven sus propiedades nutritivas y sensoriales. Este grupo del CeRPTA ha estudiado la técnica de la homogeneización por presiones ultra-altas (UHPH) para el zumo de naranja. Esta tecnología puede ser una alternativa viable a la pasteurización habitual por los zumos de frutas, lo que afectará mucho menos sus cualidades. |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. |
Llengua: | Català i Castellà |
Document: | Article ; divulgació ; Versió publicada |
Publicat a: | UAB divulga, juny 2012, p. 1-1, ISSN 2014-6388 |
Català 1 p, 29.4 KB |
Español 3 p, 96.1 KB |