FAS > Cooperació i epd

Promovem l’acció, la formació i la recerca en l'àmbit de la cooperació universitària amb països del Sud i impulsem una educació crítica amb esperit transformador que contribueixin a la superació de les desigualtats globals. 

20/06/17
Cooperació
Un nou grup d’innovació docent treballarà les competències del pensament crític i compromís ètic
Es posa en marxa a la UAB un grup interdisciplinari d’innovació docent per a la millora del desenvolupament de competències transversals de l’àmbit del pensament crític i el compromís ètic, mitjançant metodologies i sistemes d’avaluació innovadors, en un marc d’Educació per al Desenvolupament Sostenible. 
15/06/17
FAS
La UAB premia els Treballs de Fi de Grau que promouen la transformació social
Es convoquen dos premis per a treballs de fi de grau del curs 2016-2017 que tractin temàtiques entorn la igualtat de gènere i la no discriminació o el desenvolupament sostenible i la justícia global.
15/06/17
FAS
Preinscripcions obertes als mínors de Gènere i Desenvolupament Sostenible
La UAB oferirà el curs vinent una nova edició del Mínor en Estudis de Gènere i del Mínor de Desenvolupament Sostenible i Ciutadania Global, que tenen per objectiu aprofundir en el coneixement i l’anàlisi de fenòmens complexos des d’una perspectiva global i crítica.
31/05/17
Cooperació
Resoltes les dues convocatòries del Fons de Solidaritat
S’han resolt les dues convocatòries del Fons de Solidaritat de la UAB. Per una banda, en el marc de la convocatòria XXXIV s’han aprovat sis projectes de cooperació i educació per al desenvolupament impulsats per personal PDI i PAS. Per l’altra, s’han acceptat set iniciatives d’estudiants de màster i doctorat en el marc de la convocatòria E2016-2017.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats