FAS > Programes socials

Volem millorar la situació de col·lectius que es troben en risc d’exclusió social a través dels valors i la participació del voluntariat

07/07/17
Programes Socials
Comença el segon torn del Campus Ítaca d'enguany
El primer torn del Campus Ítaca d'enguany va acabar el 4 de juliol amb un acte de cloenda en què els estudiants que hi han participat van presentar els resultats dels seus treballs. I dia 6, va començar el segon torn que s'allargarà fins el 14 de juliol.
16/06/17
Voluntariat
Com amb la mentoria sortir de presó pot ser més fàcil
El passat dimarts 30 de maig es va du a terme la darrera formació interna del Programa de Justícia de la FAS, sota el nom l’Experiència d'acompanyament post penitenciari. L’objectiu d’aquesta formació era donar l’oportunitat de conèixer el projecte De la Presó a la Comunitat més de prop centrant-se en la dimensió post penitenciaria a través de les visions de dues de les persones participants.
05/07/17
Programes Socials
Fundació Caixa d’Enginyers s’uneix al projecte d’inclusió social i laboral de persones refugiades de la UAB
El conveni de col·laboració entre la Fundació Autònoma Solidària i la Fundació Caixa d’Enginyers promou la plena integració de persones sol·licitants de protecció internacional gràcies al programa Acollida de la UAB. 
26/06/17
Programes Socials
Compte enrere pel Campus Ítaca amb la formació de monitors/es
L’equip de monitors que dinamitzarà el Campus Ítaca rep dues jornades de formació per tal de treballar la coneixença entre membres de l’equip i la logística bàsica del Campus.
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats