FAS > Discapacitat

Treballem perquè qualsevol persona, independentment de la seva discapacitat, pugui accedir als estudis superiors amb igualtat d’oportunitats i gaudir d’una vida acadèmica i social plena i autònoma a la Universitat.
31/05/17
Discapacitat
Les biblioteques de la UAB ofereixen recursos d’estudi per a estudiants amb necessitats específiques
Lupes per llegir millor la informació, programari específic per a estudiants amb dificultats d’aprenentatge, cabines adaptades...són alguns dels recursos que disposen les biblioteques de la UAB en el marc d’un projecte del Piune que té el suport del Consell Social.
30/01/17
Discapacitat
Plaça de tècnic del programa UABImpuls: prospecció d’empresa
La FAS busca una persona per al programa per a la inserció laboral de l’alumnat amb discapacitat i altres col·lectius vulnerables. La persona contractada farà la prospecció amb les empreses.
24/11/16
Discapacitat
Necessitat d’un marc legal incentivador i de més recursos, conclusions de la jornada sobre inserció laboral de persones amb diversitat funcional
Diferents experts en l'àmbit de la inserció laboral i de la discapacitat han analitzat la situació de l’accés al món laboral de persones amb diversitat funcional assenyalant que encara hi ha molta feina per fer. 
21/11/16
Discapacitat
Les Beques Impuls obren la seva convocatòria pel curs 2016-17
La FAS, amb el suport del Consell Social de la UAB, obre el període de presentació de sol·licituds per accedir a les Beques Impuls 2016- 2017, adreçades a estudiants amb discapacitat en situació de dependència de la UAB i que tenen l'objectiu de facilitar-los l'accés a la universitat. El termini de presentació de la sol·licitud s'inicia el 21 de novembre i es tancarà el 9 de desembre. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats