FAS > Fas

La Fundació Autònoma Solidària té com a missió el contribuir a la construcció d’una universitat més solidària i més compromesa amb la realitat social, mitjançant la promoció de la participació voluntària de la comunitat universitària com a instrument per a la integració de col·lectius en risc d’exclusió.
05/07/17
FAS
El Patronat aprova el nou Pla estratègic de la FAS
El passat 27 de juny, el Patronat de la FAS va aprovar el nou pla estratègic de la FAS per als propers 4 anys i el resum de comptes de l'exercici 2016.
25/05/17
Voluntariat
Una cloenda per compartir experiències de l’acció social de la UAB
Participants dels diferents programes de la Fundació Autònoma Solidària valoren la feina feta durant el curs en un acte conduït pel periodista Jordi Llompart.
10/05/17
Voluntariat
Tanquem el curs amb la veu dels protagonistes
Una vegada més, la FAS organitzem l'acte de cloenda del curs que se celebrarà el 24 de maig a les 12h al Rectorat. Es farà balanç de les dades més rellevants i es comptarà amb el testimoni de les persones que han participat en les activitats. L'acte serà moderat pel periodista, director i productor Jordi Llompart.
30/03/17
Salut
Sabem què suposa la depressió? Dia Mundial de la Salut
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut el voluntariat del programa de salut de la FAS ha organitzat una gimcana per tal de prendre consciència sobre què és i com es viu la depressió, una malaltia sovint poc coneguda. 
© 2017 Fundació Autònoma Solidària - Tots els drets reservats