Inici > Beques > Beques Olga Torres > Característiques > Altres característiques

 Característiques 
Adjudicació i renúncia de les beques
Terminis de sol·licitud
Descripció
Condicions
Generals
Dotació de la beca

Incompatibilitat de la beca "Olga Torres Massana" amb altres ajuts:

La BECA "OLGA TORRES MASSANA" és incompatible amb les següents situacions:

  • Gaudir d’ajuts econòmics de col·laboració, tant els de la UAB com els del MEC. No obstant, per les estades que durin tot el curs acadèmic es pot demanar l’ajut de residència previst a la convocatòria general de beques del Ministeri d’Educació i Ciència.
  • Haver rebut anteriorment la beca Olga Torres Massana.

Equiparació d'estudis:

Abans de sortir cap a la universitat de destinació, l’alumne/a haurà d’acordar amb el coordinador/la coordinadora d’intercanvis i el coordinador/la coordinadora de titulació l’equiparació dels estudis que farà a l’estranger. Igualment, abans de marxar, el/la estudiant haurà de formalitzar la seva matrícula, indicant la seva condició d’estudiant Erasmus o Mobilitat de la UAB.

Els/les estudiants de primer i segon cicles que sol·licitin estades d’un curs acadèmic han d’estar en disposició de cursar a l’estranger, com a mínim, 20 crèdits que puguin ser reconeguts a la UAB. Per a estades d’un semestre s’aplica la meitat d’aquest nombre de crèdits. El nombre màxim de crèdits autoritzat per curs és el que s’estableix a la Normativa de matriculació de la UAB.

Sobre la universitat d'acollida:

Les universitats que acullen estudiants en el marc del programa Sòcrates-Erasmus, a més d’oferir la matriculació gratuïta, han de facilitar la informació necessària sobre els cursos ofertats, les possibilitats d’allotjament i els procediments d’inscripció.