Inici > Beques > Beques Olga Torres > Característiques > Condicions
Generals

 Característiques 
Adjudicació i renúncia de les beques
Terminis de sol·licitud
Descripció
Dotació de la beca
Altres característiques

Condicions Generals:

La BECA "OLGA TORRES MASSANA" consisteix en un ajut econòmic addicional per als estudiants de l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de la Universitat Autònoma de Barcelona, que obtinguin una plaça definitiva per a participar en el programa Erasmus, o en el programa de Mobilitat de la UAB.

Aquest programa facilita als/les estudiants de la UAB la realització d’una estada acadèmica en una altra universitat per un període que pot oscil·lar des dels tres mesos fins a un curs acadèmic complet, i també el posterior reconeixement dels estudis cursats a l’estranger.

Requisits:

  • Disposar d’una beca per a participar en el Programa Erasmus, o en el programa de Mobilitat de la UAB durant el curs 2009-2010.
  • Estar matriculat/da a l’Escola Universitària d’Estudis Empresarials de la UAB durant el curs 2008-2009 i matricular-se el curs 2009–2010 en els mateixos estudis.
  • Haver superat 60 crèdits de la Diplomatura en Ciències Empresarials en el moment de la sortida.
  • Acreditar un coneixement suficient de l’idioma de la universitat de destí. En el cas que l’alumne no pugui acreditar un coneixement suficient de l’idioma, el coordinador / la coordinadora d’intercanvis requerirà la realització d’una prova de nivell gratuïta, a l’UAB Idiomes Campus.
  • No cursar a l’estranger assignatures de les quals s’ha matriculat a la UAB i no han estat superades.
  • Tenir nacionalitat d’un Estat membre de la Unió Europea o disposar del permís de residència permanent a Espanya.