A A A Contrast +/- Castellano   English
CERCA
Intranet i campus virtual Intranet Intranet i campus virtual Campus Virtual
 LA FACULTAT    ELS ESTUDIS    MOBILITAT I INTERCANVI    INFORMACIÓ ACADÈMICA    RECERCA  
 Facultat de Traducció i Interpretació  La facultat  Deganat 
 Benvinguda
de la degana 
Equip
de deganat
Contacte
Competències
Documentació
Laura Santamaria

En nom de l'equip de Deganat, del professorat i del personal d'administració i serveis us donem la benvinguda a la Facultat de Traducció i d'Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Posem a la vostra disposició tota l'oferta formativa de la Facultat, on podreu fer els estudis següents:

  • Grau en Traducció i Interpretació (amb especialitat en anglès, francès i alemany). En aquesta titulació podreu estudiar com a segones llengües estrangeres francès, anglès, alemany, xinès, japonès, rus, àrab, portuguès o italià. La nostra Facultat és l'única del sud-oest d Europa amb una oferta tan àmplia de llengües. Aquesta singularitat us permetrà triar la formació que considereu més adient per al vostre futur professional.
  • Grau en Àsia Oriental (xinès, japonès i coreà). Un altre tret distintiu és aquesta oferta en estudis d Àsia Oriental, única a tot l'Estat, ja que no hi ha cap altra universitat que ofereixi estudis de grau, màster i doctorat en aquest àmbit.
  • Màster en Traducció, Interpretació i Estudis Interculturals (amb els itineraris d'Àsia Oriental Contemporània, Traductologia i Estudis Interculturals, Interpretació i Traducció i Mediació). L' oferta d' estudis del màster us permet cursar un itinerari de recerca (en Àsia Oriental Contemporània o Traductologia i Estudis Interculturals), que us donarà després accés als estudis de doctorat; o bé un itinerari professionalitzador (en Interpretació, o bé en Traducció i Mediació Intercultural).
  • La Facultat acull també un conjunt de màsters i postgraus propis que són referent en els seus àmbits respectius.

Us encoratgem a conèixer més a fons els cursos de cada grau que us oferim a través de la pàgina web on podreu trobar informació sobre:

  • els cursos del programa de Traducció i Interpretació en traducció especialitzada (juridicoeconòmica, tecnicocientífica, audiovisual i literària);
  • l'expertesa del professorat en els àmbits de la traducció, la interpretació i els estudis en Àsia Oriental;
  • l'oferta de mobilitat a altres universitats per a estudiants de grau i postgrau;
  • la qualitat de les instal·lacions a les aules generals, multimèdia i a les cabines d'interpretació.

Us animem a participar durant els anys que passareu a la UAB en l'oferta cultural i de serveis que us ofereix aquesta universitat, ja que tenim el convenciment que us permetran completar la vostra formació durant aquesta etapa i que us ajudaran en la vostra vida professional. La UAB s'ha caracteritzat sempre per la voluntat d'oferir espais d aprenentatge més enllà de les aules que permetin la formació basada en la col·laboració, la tolerància i el diàleg. És per això que també us encoratgem a prendre part de la vida associativa de la Facultat i de la UAB en general, per tal les vostres opinions siguin escoltades i siguin un enriquiment per a tota la comunitat universitària. Reiterem la nostra benvinguda i us desitgem uns anys profitosos a la UAB.

Laura Santamaria Guinot
Webmaster FTI Inici Mapa web
© 2012 Universitat Autònoma de Barcelona - Tots els drets reservats