Modalidades contractuales : el contrato de trabajo fijo discontinuo
Soto Agustina, Núria
Fusté Miquela, Josep M., dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Dret Públic i de Ciències Historicojurídiques)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Dret

Data: 2013
Descripció: 43 pag.
Resum: En dicho documento trataremos sobre el contrato de trabajo fijo discontinuo, este contrato es un instrumento extraordinario que se utiliza para adaptar la plantilla de la empresa a las exigencias del mercado y a la propia estructuración cíclica de muchas empresas. Distinguiremos entre los tipos de contratación fija discontinua y compararemos este tipo de contratación indefinida con la contratación temporal, tema muy interesante debido a que en España existe un gran problema, que son las altas tasas de temporalidad en el mercado de trabajo, frente a la contratación indefinida. Analizaremos, entre otros temas, el cese los trabajadores fijos discontinuos, la finalización de la campaña, los tiempos de descanso y el derecho al desempleo.
Resum: En aquest document tractarem sobre el contracte de treball fix discontinu, aquest contracte és un instrument extraordinari que s'utilitza per adaptar la plantilla de l'empresa a les exigències del mercat i la pròpia estructuració cíclica de moltes empreses. Diferenciarem entre els tipus de contractació fixa discontínua i compararem aquest tipus de contractació indefinida amb la contractació temporal, tema molt interessant degut que a Espanya hi ha un gran problema, que són les altes taxes de temporalitat al mercat de treball, davant la contractació indefinida. Analitzarem, entre altres questions, el cessament dels treballadors fixos discontinus, la finalització de la campanya, els temps de descans i el dret a la desocupació.
Resum: In this document we will discuss the discontinuous fixed employment contract, this contract is an extraordinary tool that is used to adapt the template of the company to the market requirements and cyclic structure itself of many companies. Distinguish between fixed contract rates and compare dashed such indefinite contracts with the temporary, very interesting topic because in Spain there is a big problem, which is the high rate of temporary employment in the labor market, compared to hiring indefinitely. Cessation analyze discontinuous permanent workers, the end of the campaign, the rest periods and the right to unemployment.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Relacions laborals [2500258]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Relacions Laborals [806]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Dret del treball i de la seguretat social
Matèria: Treball a temps parcial ; Espanya ; Contractes de treball ; Contrato de trabajo ; Contrato de trabajo fijo discontinuo ; Llamamiento ; Periódico ; No periódico ; Temporada ; Campaña ; Contracte de treball ; Contracte de treball fix discontinu ; Crida ; Periòdic ; No periòdic ; Campanya ; Employment contrac ; Employment contract discontinuous fixed ; Call ; Continuing contract ; Contract non-continuous ; Season ; Campaign43 p, 669.9 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Dret. TFG

 Registre creat el 2013-07-16, darrera modificació el 2018-11-18   Favorit i Compartir