Els professionals d'espai familiar. Les competències professionals en relació als educadors infantils
Ubia Saez, Mariona
Blanch Gelabert, Sílvia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Psicologia Bàsica, Evolutiva i de l'Educació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Date: 2013
Description: 13 pag.
Abstract: Els espais familiars són un servei per infants i famílies desconegut. Els seus professionals provenen de perfils diversos, cap d'ells format inicialment per a aquesta tasca. Quines són les competències professionals més necessàries que han de tenir? A partir d'aquesta pregunta s'analitzarà la formació d'educació infantil per extreure quines són les aportacions que pot fer aquest perfil professional i alhora analitzar quines mancances ha de cobrir a partir del treball en equip amb els companys o a través de formació específica. Aquesta recerca es basa en la convicció que els equips de treball són una gran eina de complementarietat laboral.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Educació Infantil [2500797]
Study plan: Grau en Educació Infantil [847]
Document: Treball final de grau ; Text ; Treball final de grau ; Text
Subject: Espai familiar ; Competències professionals ; Perfil professional



13 p, 2.1 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Education Sciences. TFG

 Record created 2013-09-25, last modified 2023-07-22



   Favorit i Compartir