El castigo de la "amada ingrata" : la historia de "Nastagio degli Onesti"
Castilla Torrecillas, Cristina
Valls, Fernando, 1954- , dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Filologia Espanyola)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres

Data: 2013
Descripció: 76 pag.
Resum: Este trabajo estudia las obras literarias y pictóricas que tratan el motivo del castigo de la amada ingrata. Entre otros: "Idilio XXIII", de Teócrito; "Ifis y Anaxárete" de la "Metamorfosis", de Ovidio; "Lo specchio della vera penitenza", de Iacoppo Passavanti; "Decamerón", de Giovanni Boccaccio; "Oda a la flor de Gnido", de Garcilaso de la Vega; "El monte de las ánimas", de Gustavo Adolfo Bécquer; ("[La gran dolorosa del mar]" y "Era la calle y charlábamos"), de Rafael Pérez Estrada; ("Nastagio degli Onesti"), de Olvido García Valdés y "El maestro del Prado", de Javier Sierra. Además, las recreaciones de Alina Ruth y José Manuel Ballester, sobre cuatro tablas de Sandro Botticelli.
Resum: Aquest treball estudia les obres literàries i pictòriques que tracten el motiu del càstig de l'amada ingrata. Entre altres: "Idil·li XXIII", de Teòcrit; "Ifis i Anaxàrete" de la "Metamorfosi", d'Ovidi; "Lo specchio della vera penitenza", de Iacoppo Passavanti; "Decamerón", de Giovanni Boccaccio; "Oda a la flor de Gnido", de Garcilaso de la Vega; "El monte de las ánimas", de Gustavo Adolfo Bécquer; ("[La gran dolorosa del mar]" y "Era la calle y charlábamos"), de Rafael Pérez Estrada; ("Nastagio degli Onesti"), d'Olvido García Valdés y "El maestro del Prado", de Javier Sierra. A més, les recreacions d'Alina Ruth i José Manuel Ballester, sobre quatre taules de Sandro Botticelli.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà
Titulació: Llengua i Literatura Espanyoles [2500248]
Pla d'estudis: Grau en Llengua i Literatura Espanyoles [808]
Document: Treball final de grau ; Text
Matèria: Arte ; Motivos ; Intertextualidad ; Art ; Motius ; Intertextualitat



76 p, 2.8 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Facultat de Filosofia i Lletres. TFG

 Registre creat el 2013-10-10, darrera modificació el 2022-02-02



   Favorit i Compartir