Per un millor tractament de la tuberculosi
Espasa, Mateu (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Genètica i de Microbiologia)
Universitat Autònoma de Barcelona. Àrea de Comunicació i Promoció

Títol variant: Por un mejor tratamiento de la tuberculosis
Data: 2013
Resum: El tractament de la tuberculosi, una malaltia que encara afecta a milions de persones a tot el món, no ha variat en la seva base en els darrers 50 anys. Aquest tractament utilitza la combinació de quatre fàrmacs durant 6 mesos. Una investigació de la UAB i la UB ha testat noves combinacions de fàrmacs que semblen ser adients ja que no presenten efectes perjudicials però mantenen l'efecte del fàrmacs individuals i, malgrat ser igual de efectives que la combinació tradicional, poden reduir el temps de tractament.
Resum: El tratamiento de la tuberculosis, una enfermedad que aún afecta a millones de personas en todo el mundo, no ha variado en su base en los últimos 50 años. Este tratamiento utiliza la combinación de cuatro fármacos durante 6 meses. Una investigación de la UAB i la UB ha testado nuevas combinaciones de fármacos que parecen ser adecuadas ya que no presentan efectos perjudiciales pero mantienen el efecto de los fármacos individuales y, a pesar de ser igual de efectivas que la combinación tradicional, pueden reducir el tiempo de tratamiento.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català i Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Publicat a: UAB divulga, Setembre 2013, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 44.2 KB

Español
3 p, 130.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2013-10-11, darrera modificació el 2022-02-13



   Favorit i Compartir