Què són i què en sabem dels probiòtics i els prebiòtics?
Bosch Fernández, Aida
Castellá, Gemma, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2013
Descripción: 20 pag.
Nota: Títol del póster : Probiotics and prebiotics. What are they?
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Probiòtics ; Prebiòtics ; Aliments



20 p, 527.6 KB

Póster en anglès
1 p, 3.1 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2014-10-13, última modificación el 2024-05-25



   Favorit i Compartir