El periodisme d'investigació al programa 30 minuts de Televisió de Catalunya
Pujol Clopés, Júlia
Luzón Fernández, Virginia, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Date: 2014
Description: 124 pag.
Abstract: El present TFG analitza l'evolució del periodisme d'investigació al programa 30 minuts, de Televisió de Catalunya. Per acomplir l'objectiu s'han seleccionat els anys 1988, 1998 i 2008 per visionar i analitzar els reportatges emesos en aquests tres períodes. La investigació s'ha concentrat en els continguts de producció pròpia i coproducció. De l'anàlisi dels 3 anys se'n desprèn, entre d'altres, que el periodisme d'investigació al 30 minuts incrementa de manera important el 2008 i que disminueixen, any rere any, els reportatges que no són d'investigació. Els resultats del treball són una mostra de la pràctica i de l'estat de salut del gènere a TVC.
Abstract: El presente TFG analiza la evolución del periodismo de investigación en el programa 30 minuts, de Televisió de Catalunya. Para cumplir el objetivo se han seleccionado los años 1988, 1998 y 2008 para visionar y analizar los reportajes emitidos en estos períodos. La investigación se ha centrado en los contenidos de producción propia y coproducción. Del análisis de los 3 años se concluye, entre otros, que el periodismo de investigación en 30 minuts incrementa de manera importante en 2008 y que disminuyen, año tras año, los reportajes que no son de investigación. Los resultados del trabajo son una muestra de la práctica y del estado de salud del género en TVC.
Abstract: This paper analyzes the evolution of the investigative reporting in the Televisió de Catalunya program 30 minuts. To achieve the purpose of this investigation, the episodes from 1988, 1998 and 2008 have been selected to be reviewed and analyzed. The research has been focused on in-house production and co-production contents. From the analysis of the 3 years it follows, among others, that investigative reporting in 30 minuts program significantly increased in 2008 and not research reports decrease, year by year. The results of the study are an example of the practice and the health of the genre in TVC.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: bachelorThesis ; Text
Subject: Periodisme d'investigació ; 30 minuts ; Televisió de Catalunya124 p, 7.9 MB
The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2014-11-10, last modified 2019-08-30   Favorit i Compartir