Turisme : els impactes dels Jocs i de la seva imatge sobre el turisme
Duran, Pere, 1967-
Centre d'Estudis Olímpics

Publicació: Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Editorial Planeta S.A., Ajuntament de Barcelona 2002
Descripció: 19 pag.
Resum: Article de Pere Duran sobre l'impacte turístic a la ciutat de Barcelona. Cal fer menció que en el llibre Les Claus de l'Èxit de principis de 1995 no es feia referència a aquesta qüestió ja que l'impacte turístic cal que s'analitzi des d'una perspectiva temporal més llarga. Els resultats d'aquesta anàlisi nova mostren que l'impacte de l'experiència olímpica del 1992 va ser beneficiosa per al turisme.
Resum: Artículo de Pere Duran sobre el impacto turístico en la ciudad de Barcelona. Cabe señalar que en el libro Las Claves del Éxito de principios de 1995 no se hacía referencia a este tema debido a que el impacto turístico se tiene que analizar des de una perspectiva temporal más larga. Los resultados de éste nuevo análisis muestran que el impacto de la experiencia olímpica de 1992 fue beneficiosa para el turismo.
Resum: Article by Pere Duran on the tourism impact on the city of Barcelona. It should be noted that the book The Keys to Success published at the beginning of 1995 did not refer to this theme, the reason being that tourism impact needs to be analyzed from a longer time perspective. The results of the new analysis showed that the impact of the 1992 Olympic experience was beneficial to tourism.
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català
Document: Capítol de llibre
Matèria: Jocs Olímpics ; Barcelona 1992 ; Estudis d'impacte ; Gestió d'esdeveniments ; Turisme ; Juegos Olímpicos ; Estudios de impacto ; Gestión de eventos ; Turismo ; Olympic Games ; Impact study ; Event management ; Tourism
Publicat a: Barcelona : l'herència dels Jocs (1992-2002), 2002, p. 275-294

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/44228


25 p, 1.3 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2015-01-21, darrera modificació el 2022-09-04   Favorit i Compartir