Les dones i el treball a Catalunya: mites i certeses
Torns, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Carrasquer, Pilar, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Parella Rubio, Sònia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Recio, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Institut Català de les Dones

Publicación: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, 2007
Resumen: La doble presència de les dones en els àmbits del treball productiu i reproductiu genera tensió, ja que el repartiment desigual de la càrrega total de treball entre homes i dones provoca que la igualtat formal doni pas a desigualtats de fet i persisteixin les discriminacions sexistes. Aquest estudi permet visibilitzar els mites i fer paleses les certeses que han acompanyat la relació establerta entre les dones i els treballs i és una eina que afavoreix el debat.
Derechos: Tots els drets reservats.
Lengua: Català
Colección: Estudis (Institut Català de les Dones) ; 2
Documento: Llibre
Materia: Dones ; Treball ; Catalunya ; Dones immigrants ; Economia domèstica ; Discriminació sexual en el treball ; Mercat de treball



112 p, 448.8 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Grupo de Estudios sobre Inmigración y Minorías Étnicas (GEDIME)
Libros y colecciones > Libros

 Registro creado el 2015-02-10, última modificación el 2022-09-04



   Favorit i Compartir