Les dones i el treball a Catalunya: mites i certeses
Torns, Teresa (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Carrasquer, Pilar, 1957- (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Parella Rubio, Sònia (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Recio, Carolina (Universitat Autònoma de Barcelona. Centre d'Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT))
Institut Català de les Dones

Publicació: Barcelona : Generalitat de Catalunya, Institut Català de les Dones, 2007
Resum: La doble presència de les dones en els àmbits del treball productiu i reproductiu genera tensió, ja que el repartiment desigual de la càrrega total de treball entre homes i dones provoca que la igualtat formal doni pas a desigualtats de fet i persisteixin les discriminacions sexistes. Aquest estudi permet visibilitzar els mites i fer paleses les certeses que han acompanyat la relació establerta entre les dones i els treballs i és una eina que afavoreix el debat.
Drets: Tots els drets reservats
Llengua: Català
Col·lecció: Estudis (Institut Català de les Dones) ; 2
Document: book
Matèria: Dones ; Treball ; Catalunya ; Dones immigrants ; Economia domèstica ; Discriminació sexual en el treball ; Mercat de treball112 p, 448.8 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Centre d’Estudis Sociològics sobre la Vida Quotidiana i el Treball (QUIT)
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Grup d'Estudis sobre Immigració i Minories Ètniques (GEDIME)
Llibres i col·leccions > Llibres

 Registre creat el 2015-02-10, darrera modificació el 2021-04-21   Favorit i Compartir