Per citar aquest document: https://ddd.uab.cat/record/132021
About food and biosensors. New electrochemical platforms for genosensing, immunosensing and enzymatic sensing.
Pividori, María Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador, 1947- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Data: 2003
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Anglès
Document: conferenceObject
Matèria: Microbiologia alimentària
Publicat a: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003)

Col.lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


5 p, 3.9 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Workshop MRAMA
Contribucions a jornades i congressos > Ponències i comunicacions

 Registre creat el 2015-05-08, darrera modificació el 2017-10-15



   Favorit i Compartir