About food and biosensors. New electrochemical platforms for genosensing, immunosensing and enzymatic sensing
Pividori, María Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador, 1947-
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Data: |
2003 |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Document: |
Comunicació de congrés |
Matèria: |
Microbiologia alimentària |
Publicat a: |
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003) |
Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama
El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca >
Documents dels grups de recerca de la UAB >
Centres i grups de recerca (producció científica) >
Ciències de la salut i biociències >
Workshop MRAMAContribucions a jornades i congressos >
Ponències i comunicacions >
Ponències i comunicacions de la UAB
Registre creat el 2015-05-08, darrera modificació el 2024-05-24