About food and biosensors. New electrochemical platforms for genosensing, immunosensing and enzymatic sensing
Pividori, María Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador, 1947- (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)

Fecha: 2003
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Documento: Comunicació de congrés
Materia: Microbiologia alimentària
Publicado en: Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003)

Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama


5 p, 3.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias de la salud y biociencias > Workshop MRAMA
Contribuciones a jornadas y congresos > Ponencias y comunicaciones > Ponencias y comunicaciones de la UAB

 Registro creado el 2015-05-08, última modificación el 2024-05-24



   Favorit i Compartir