About food and biosensors. New electrochemical platforms for genosensing, immunosensing and enzymatic sensing
Pividori, María Isabel (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Alegret, Salvador, 1947-
(Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Química)
Date: |
2003 |
Rights: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Language: |
Anglès |
Document: |
Comunicació de congrés |
Subject: |
Microbiologia alimentària |
Published in: |
Workshop MRAMA. Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Núm. II (2003) |
Col·lecció MRAMA DDD: https://ddd.uab.cat/collection/mrama
The record appears in these collections:
Research literature >
UAB research groups literature >
Research Centres and Groups (research output) >
Health sciences and biosciences >
Workshop MRAMAContributions to meetings and congresses >
Papers and communications >
UAB papers and communications
Record created 2015-05-08, last modified 2024-05-24