Carnes fileteadas porcinas y miscelánea de productos
Fàbregas i Comadran, Xavier

Títol variant: Sliced pork meats & products miscellany
Títol variant: Carns filetejades de porcí i miscel·lània de productes
Data: 1996
Descripció: 31 fotografies
Resum: Junto con el mismo tipo de oferta pero con carne de pollo, los distintos fileteados y preparaciones "listas para cocinar" (fritura o plancha) de carne de cerdo, se ofrecen a buen precio en los lineales de supermercados y grandes superficies. Se presentan distintos productos de fácil preparación culinaria, destinados a la demanda actual de cocina rápida y una miscelánea de productos del cerdo.
Resum: Amb el mateix tipus d'oferta però amb carn de pollastre, els diferents filetejats i preparacions "llistes per a cuinar" (fregides o planxa) de carn de porc, s'ofereixen a bon preu en els linials dels supermercats i grans superfícies. Es presenten diferents productes de fàcil preparació culinària, destinats a la demanda actual de cuina ràpida i una miscel·lània de productes del porc.
Nota: El autor agradece a todos los matarifes, operarios cárnicos, cuadreros, clasificadores de canales, abastecedores, entradores, tratantes, ganaderos, criadores, payeses, transportistas, técnicos, directivos y empresarios del sector cárnico, ganadero y del cuero y piel en bruto, y también por supuesto a los compañeros veterinarios, la colaboración y experiencia demostrada y los conocimientos referidos. Y a Jordi Ferré i Losa, la revisión de la traducción al inglés.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Col·lecció: Memoria cárnica digital
Document: Imatge fixa
Matèria: Carnes ; Fileteado ; Porcino ; Carns ; Filetejats ; Porcí ; Pork ; Meats ; Sliced



Lineales de carnes fileteadas congeladas para hostelería
1182x772, 185.0 KB

Lineales de carnes fileteadas congeladas para hostelería
1182x769, 153.8 KB

Lineales de carnes fileteadas congeladas para hostelería
1182x769, 192.3 KB

Bistecs congelados de cuello
1182x782, 182.3 KB

Lineal de carnicería en NL: despiece, fileteados y empanados "ready to cook"
1182x775, 227.5 KB

Lineal de carnicería en NL: pasta y precocinados
1182x778, 201.3 KB

Jamón fresco
1182x781, 198.7 KB

Lineal de UK: lomo, …
1182x774, 179.1 KB

Lineal de UK: lomo, …
766x1182, 207.9 KB

Despiece de cerdo
1182x786, 149.1 KB

Despiece de cerdo
1182x780, 150.8 KB

Despiece de cerdo
1178x788, 143.8 KB

Despiece de cerdo
1182x777, 143.5 KB

Despiece de cerdo
1182x784, 191.4 KB

Carnicería de NL. Chuleta: carne muy blanca y muy magra
1182x780, 153.7 KB

Carnicería de NL. Chuleta: carne muy blanca y muy magra
1182x774, 178.1 KB

Ingredientes fabada
(izqda.-dcha.): chorizo ahumado, magro de lacón, morcilla ahumada, panceta (y fabes -alubias Granja-)

1182x774, 133.7 KB

Huesos salados para el caldo
1179x788, 195.4 KB

Pies cocidos, salpimentados y envasados al vacío
1182x776, 203.2 KB

Conserva de lomo ibérico de bellota
780x1182, 161.0 KB

Envase al vacío de oreja guisada: calentar y comer
774x1182, 172.2 KB

Careta de cerdo a la plancha
1182x774, 201.4 KB

Macarrones al horno con costilla, salchichas y beicon
1182x772, 228.8 KB

Jamón al horno
(con compota de manzana)

1182x765, 175.5 KB

Lomo ibérico fresco, adobado al estilo andaluz, frito y conservado en manteca de cerdo
1182x778, 142.9 KB

Bandeja de espalda adobada
1182x775, 247.3 KB

Morcilla extremeña: sabor entre morcilla y chorizo ahumado
1182x774, 210.5 KB

Cochinillo al horno
1182x767, 173.9 KB

Cochinillo al horno
1182x764, 164.6 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals > Xavier Fàbregas > Memòria càrnia digital (MCD)
Documents gràfics i multimèdia > Fotografies

 Registre creat el 2015-06-04, darrera modificació el 2023-01-26



   Favorit i Compartir