Barcelona'92 i l'estudi dels llegats dels Jocs Olímpics
Kennett, Chris (La Salle-Universitat Ramon Llull. Business Engineering School)
Centre d'Estudis Olímpics

Título variante: Barcelona'92 y el estudio de los legados de los Juegos Olímpicos
Título variante: Barcelona'92 and the study of the Olympic legacy
Publicación: Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Universitat Autònoma de Barcelona; Ajuntament de Barcelona 2011
Descripción: 8 pag.
Resumen: El llegat dels Jocs Olímpics de Barcelona'92 ha estat una de les temàtiques que es van investigar al CEO-UAB els anys posteriors a la celebració dels Jocs, però actualment, gràcies a diferents projectes vinculats a la conservació i la posada en valor a través de la xarxa de la memòria olímpica de la ciutat, és ben vigent i actual al CEO-UAB. Chris Kennett recull les aportacions principals dels treballs publicats pel Centre d'Estudis Olímpics, Les claus de l'èxit (1995) i L'herència dels Jocs (2002).
Resumen: El legado de los Juegos Olímpicos de Barcelona'92 ha sido una de las temáticas investigadas en el CEO-UAB en los años posteriores a la celebración de los Juegos, pero en la actualidad, mediante distintos proyectos vinculados a la conservación y puesta en valor a través de la red de la memoria olímpica de la ciudad, mantiene su vigencia y actualidad en el CEO-UAB. Chris Kennett recoge las principales aportaciones de los trabajos publicados por el Centre d'Estudis Olímpics, Las claves del éxito (1995) y L'herència dels Jocs (2002).
Resumen: The legacy of the Barcelona'92 Olympic Games was a CEO-UAB research topic in the post-Games period, but, through several projects connected with the conservation and online exploitation of the city's Olympic memory, it is now a very current and topical area for CEO-UAB. Chris Kennett covers the main contributions made by the books The Keys to Success (1995) and L'herència dels Jocs (2002).
Derechos: Tots els drets reservats
Lengua: Català, castellà i anglès.
Documento: bookPart
Materia: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpicos ; Olympic Games ; Barcelona'92 ; Universitat ; Universidad ; University ; Llegat ; Legado ; Legacy
Publicado en: Mosaic olímpic: recerca multidisciplinar i difusió dels estudis olímpics. CEO-UAB: 20 anys, 2011, p. 125-132

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/132636


15 p, 678.1 KB

Español
15 p, 798.5 KB

English
14 p, 629.5 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Documentos de los grupos de investigación de la UAB > Centros y grupos de investigación (producción científica) > Ciencias sociales y jurídicas > Centro de Estudios Olímpicos de la Universidad Autónoma de Barcelona (CEO-UAB)
Libros y colecciones > Capítulos de libros

 Registro creado el 2015-06-19, última modificación el 2019-07-20   Favorit i Compartir