Barcelona'92 i l'estudi dels llegats dels Jocs Olímpics
Kennett, Chris (Universitat Ramon Llull)
Centre d'Estudis Olímpics

Títol variant: Barcelona'92 y el estudio de los legados de los Juegos Olímpicos
Títol variant: Barcelona'92 and the study of the Olympic legacy
Publicació: Barcelona Centre d'Estudis Olímpics, Universitat Autònoma de Barcelona; Ajuntament de Barcelona 2011
Descripció: 8 pag.
Resum: El llegat dels Jocs Olímpics de Barcelona'92 ha estat una de les temàtiques que es van investigar al CEO-UAB els anys posteriors a la celebració dels Jocs, però actualment, gràcies a diferents projectes vinculats a la conservació i la posada en valor a través de la xarxa de la memòria olímpica de la ciutat, és ben vigent i actual al CEO-UAB. Chris Kennett recull les aportacions principals dels treballs publicats pel Centre d'Estudis Olímpics, Les claus de l'èxit (1995) i L'herència dels Jocs (2002).
Resum: El legado de los Juegos Olímpicos de Barcelona'92 ha sido una de las temáticas investigadas en el CEO-UAB en los años posteriores a la celebración de los Juegos, pero en la actualidad, mediante distintos proyectos vinculados a la conservación y puesta en valor a través de la red de la memoria olímpica de la ciudad, mantiene su vigencia y actualidad en el CEO-UAB. Chris Kennett recoge las principales aportaciones de los trabajos publicados por el Centre d'Estudis Olímpics, Las claves del éxito (1995) y L'herència dels Jocs (2002).
Resum: The legacy of the Barcelona'92 Olympic Games was a CEO-UAB research topic in the post-Games period, but, through several projects connected with the conservation and online exploitation of the city's Olympic memory, it is now a very current and topical area for CEO-UAB. Chris Kennett covers the main contributions made by the books The Keys to Success (1995) and L'herència dels Jocs (2002).
Drets: Tots els drets reservats.
Llengua: Català, castellà i anglès
Document: Capítol de llibre
Matèria: Jocs Olímpics ; Juegos Olímpicos ; Olympic Games ; Barcelona'92 ; Universitat ; Universidad ; University ; Llegat ; Legado ; Legacy
Publicat a: Mosaic olímpic: recerca multidisciplinar i difusió dels estudis olímpics. CEO-UAB: 20 anys, 2011, p. 125-132

Podeu consultar el llibre complet a: https://ddd.uab.cat/record/132636


15 p, 678.1 KB

Español
15 p, 798.5 KB

English
14 p, 629.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències socials i jurídiques > Institut de Recerca de l’Esport (IRE) > Centre d'Estudis Olímpics de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEO-UAB)
Llibres i col·leccions > Capítols de llibres

 Registre creat el 2015-06-19, darrera modificació el 2022-09-04   Favorit i Compartir