The organic cava's situation in Catalonia
Araguz López, Andreu
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: Organic farming is anactivity which has recently experienced a significant growth, both in popularity and production. Although there are studies that show an increase in the production area of organic vineyard, the role of cava inorganic viticulture is unclear.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Ciència i Tecnologia dels aliments ; Cava ; Cava Ecològic



1 p, 193.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-19, last modified 2022-05-01



   Favorit i Compartir