| Fecha: |
2014 |
| Descripción: |
1 pag. |
| Resumen: |
Organic farming is anactivity which has recently experienced a significant growth, both in popularity and production. Although there are studies that show an increase in the production area of organic vineyard, the role of cava inorganic viticulture is unclear. |
| Nota: |
Póster |
| Derechos: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.  |
| Lengua: |
Anglès |
| Titulación: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
| Plan de estudios: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
| Documento: |
Treball final de grau ; Text |
| Área temática: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
| Materia: |
Ciència i Tecnologia dels aliments ;
Cava ;
Cava Ecològic |