Data: |
2014 |
Descripció: |
1 pag. |
Resum: |
The spherification is a culinary technique of molecular gastronomy based on the formation of spheres of food or drink, characterized by a liquid interior and a jelly surface. In this dissemination study we will deepen in the process of physicochemical spherifications, the substances used to make them and the various factors involved in the process. |
Nota: |
Póster |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Anglès |
Titulació: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925] |
Pla d'estudis: |
Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974] |
Document: |
Treball final de grau ; Text |
Àrea temàtica: |
Ciència i Tecnologia dels Aliments |
Matèria: |
Tecnologia dels aliments ;
Cuina |