Fluorescent compounds present in food
Soto Serrano, Axel
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: The food industry demands fast, reliable, cheap and reproducible methods for quality and process control. This bibliographic review work investigates florescence spectroscopy, a method that couldn't be used in food until the recent technological advances, concretely front-face fluorescence and chemometric tools. This technology presents advantages as compared to classical methods like HPLC or capillary electrophoresis, which require qualified staff, sample preparation and are time-consuming.
Nota: Póster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Aliments ; Tecnologia dels Aliments



1 p, 2.4 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-19, última modificación el 2022-05-01



   Favorit i Compartir