Biogenic amines on diet. Analysis by chromatographic techniques
Ortega de Sande, David
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: This paper is caring of the harm caused by biogenic amines really being in the diet with a high incidence in minor illnesses. Also will be mentioned in which foods are present, its origin, its detrimental effect and how determined and quantified analytically, giving his interest in f. safety.
Note: Póster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Tècniques cromatogràfiques ; Amines ; Tecnologia dels aliments



1 p, 484.6 KB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-21, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir