Evaluation of the antimicrobial effectiveness of coatings for surfaces in contact with food
Peiró Ramírez, Marianela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: The aim of this experimental study consisted in evaluate the antimicrobial effectiveness of different coverings, with various antimicrobial additives to use in surfaces in contact with food by making different microbiological test over this surfaces.
Note: Pòster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Tecnologia dels aliments ; Aliments contaminació



1 p, 1.3 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-28, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir