Evaluation of the antimicrobial effectiveness of coatings for surfaces in contact with food
Peiró Ramírez, Marianela
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: The aim of this experimental study consisted in evaluate the antimicrobial effectiveness of different coverings, with various antimicrobial additives to use in surfaces in contact with food by making different microbiological test over this surfaces.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Tecnologia dels aliments ; Aliments contaminació



1 p, 1.3 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir