Characterization of native vine varieties in Catalonia as a base for organic production
Vall-Llosera Juanola, Mar
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Date: 2014
Description: 1 pag.
Abstract: The objective of this work is try to describe the native varieties in two provinces, Lleida and Tarragona. The other finality is discover which are used for organic production, and how are related with their climate and diseases senstivity characteristics.
Note: Pòster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Studies: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Study plan: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject area: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Subject: Vi ecològic ; Tecnologia dels aliments ; Denominacions d'origen



1 p, 1.6 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Veterinary Medicine

 Record created 2015-10-28, last modified 2024-05-19



   Favorit i Compartir