Listeria monocytogenes in smoked salmon
Obradors Núñez, Tamara
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Veterinària

Fecha: 2014
Descripción: 1 pag.
Resumen: Introduction according to an EFSA study have been 1. 470 human cases of listeriosis in Europe. Consumption of contaminated food is the main route of transmission to humans. Cheese, raw vegetables and smoked fish are the most problematic food. Objectives -know the main characteristics of L. monocytogenes and its incidence. -Analyze the effect of smoke process on L. monocytogenes. -Analyze the contamination sources and the preventive measures. -Study of the shelf life of smoked salmon.
Nota: Pòster
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Anglès
Titulación: Ciència i Tecnologia dels Aliments [2501925]
Plan de estudios: Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments [974]
Documento: Treball final de grau ; Text
Área temática: Ciència i Tecnologia dels Aliments
Materia: Listeria monocitògena ; Tecnologia dels Aliments



1 p, 3.5 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Facultad de Veterinaria. TFG

 Registro creado el 2015-10-28, última modificación el 2024-05-19



   Favorit i Compartir