Biblioteca de graficación estereoscópica
Serrano Leiva, Marc
Carrabina Bordoll, Jordi, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Microelectrònica i Sistemes Electrònics)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Títol variant: Stereoscopic graphing library
Títol variant: Biblioteca de graficació estereoscòpica
Data: 2015-06-30
Resum: En los últimos años se ha producido un gran avance en la tecnología 3D como se puede observar tanto en productos destinados al público como proyectos internos de grandes empresas. Este trabajo se centra en la generación de diversos tipos de gráficos haciendo uso de la estereoscopia para dotarlos de profundidad y darle al usuario la sensación que el gráfico no solamente está proyectado en las dos dimensiones de la pantalla sino que se ayuda de la tercera dimensión para crear el efecto de que realmente tiene profundidad. Para que el usuario pueda interactuar con el gráfico se implementarán eventos para que el usuario pueda interactuar con él. Como trabajo futuro se pueden implementar más tipos de gráficos, añadir animaciones en la creación de los gráficos e implementar diferentes tipos de eventos para interactuar con el gráfico de diversas formas.
Resum: In recent years there has been a breakthrough in 3D technology as seen in products for public and internal companies projects. This work focuses on the generation of various types of charts using stereoscopy to give them depth and give to the user the feeling that the chart not only is projected in two dimensions of the screen but it helps by the third dimension to create an effect that really has depth. So that the user can interact with the chart, events will be implemented to enable the user to interact with it. As future work can be implemented more chart types, add animation to create the charts and implement different types of events to interact with the chart in several ways.
Resum: En els últims anys s'ha produït un gran avenç en la tecnologia 3D como es pot observar tant en productes destinats al públic com projectes interns de grans empreses. Aquest treball es centra en la generació de diversos tipus de gràfics fent ús de l'estereoscòpia per dotar-los de profunditat i donar-li al usuari la sensació que el gràfic no només esta projectat en les dues dimensions de la pantalla sinó que s'ajuda de la tercera dimensió per crear el efecte de que realment té profunditat. Per a que l'usuari pugui interactuar amb el gràfic s'implementaran esdeveniments per tal de que l'usuari pugui interactuar amb ell. Com a treball futur es poden implementar més tipus de gràfics, afegir animacions a la creació dels gràfics i implementar diferents tipus d'esdeveniments per interactuar amb el gràfic de diverses formes.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Llengua: Castellà.
Titulació: Enginyeria Informàtica [2502441]
Pla d'estudis: Enginyeria Informàtica [958]
Document: bachelorThesis ; Text
Àrea temàtica: Menció Enginyeria de Computadors
Matèria: Estereoscòpia ; 3D ; Paral·laxi ; Infografia ; Gràfic ; Esdeveniments ; Canvas ; Estereoscopia ; Paralaje ; Infografía ; Gráfico ; Eventos ; Stereoscopy ; Parallax ; Infographics ; Chart ; Events10 p, 1.5 MB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Treballs de Fi de Grau > Escola d'Enginyeria. TFG

 Registre creat el 2015-11-19, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir