Validació automàtica d'imatges de comptadors de gas
Lagunas Fernández, Aitor
Valveny Llobet, Ernest, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciències de la Computació)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Automatic validation of images of gas meters
Título variante: Validación automática de imágenes de contadores de gas
Fecha: 2015-06-30
Resumen: Aquest projecte consisteix en la validació dels números basada en el reconeixement d'imatges, en concret, imatges de comptadors de gas on poden haver-hi diferents models. S'utilitzen uns descriptors de contorn HOG per les imatges, de manera que s'aconsegueix, mitjançant un entrenament, un model. Aquest model l'obtenim gràcies a una representació no supervisada de les imatges on es pot distingir el número de sèrie de cada comptador. Aquest projecte consisteix en la validació dels números basada en el reconeixement d'imatges, en concret, imatges de comptadors de gas on poden haver-hi diferents models. S'utilitzen uns descriptors de contorn HOG per les imatges, de manera que s'aconsegueix, mitjançant un entrenament, un model. Aquest model l'obtenim gràcies a una representació no supervisada de les imatges on es pot distingir el número de sèrie de cada comptador. Aquest projecte consisteix en la validació dels números basada en el reconeixement d'imatges, en concret, imatges de comptadors de gas on poden haver-hi diferents models. S'utilitzen uns descriptors de contorn HOG per les imatges, de manera que s'aconsegueix, mitjançant un entrenament, un model. Aquest model l'obtenim gràcies a una representació no supervisada de les imatges on es pot distingir el número de sèrie de cada comptador.
Resumen: This project involves the validation of numbers based on image recognition, namely gas meters where images can have different models. HOG descriptors are used for images. A model is achieved through training. This model we get thanks to unsupervised images where you can distinguish the serial number of each gas meter. With the SVM method we obtain a classification passing test images which tell us whether or not images are correct. This project involves the validation of numbers based on image recognition, namely gas meters where images can have different models. HOG descriptors are used for images. A model is achieved through training. This model we get thanks to unsupervised images where you can distinguish the serial number of each gas meter. With the SVM method we obtain a classification passing test images which tell us whether or not images are correct.
Resumen: Este proyecto consiste en la validación de números basada en el reconocimiento de imágenes, en concreto, imágenes de contadores de gas donde pueden haber diferentes modelos. Se utilizan unos descriptores de contorno HOG por las imágenes, por lo que se consigue, mediante un entrenamiento, un modelo. Este modelo lo obtenemos gracias a una representación no supervisada de las imágenes donde se puede distinguir el número de serie de cada contador. Este proyecto consiste en la validación de números basada en el reconocimiento de imágenes, en concreto, imágenes de contadores de gas donde pueden haber diferentes modelos. Se utilizan unos descriptores de contorno HOG por las imágenes, por lo que se consigue, mediante un entrenamiento, un modelo. Este modelo lo obtenemos gracias a una representación no supervisada de las imágenes donde se puede distinguir el número de serie de cada contador. Este proyecto consiste en la validación de números basada en el reconocimiento de imágenes, en concreto, imágenes de contadores de gas donde pueden haber diferentes modelos. Se utilizan unos descriptores de contorno HOG por las imágenes, por lo que se consigue, mediante un entrenamiento, un modelo. Este modelo lo obtenemos gracias a una representación no supervisada de las imágenes donde se puede distinguir el número de serie de cada contador.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Computació
Materia: HOG (Histogram of Oriented Gradients) ; SVM (Support Vector Machine) ; Matlab ; Train ; Model ; Test ; Imatges sintètiques ; Imatges reals ; Threshold ; Imágenes sintéticas ; Imágenes reales ; Synthetic images ; And real images9 p, 792.9 KB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2015-11-19, última modificación el 2018-06-23   Favorit i Compartir