Newlook : desenvolupament d'un comerç online
Balasch Pérez, David
Grau Sala, Ramon, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Arquitectura de Computadors i Sistemes Operatius)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Newlook : development of an online trade
Título variante: Newlook : desarrollo de un comercio online
Fecha: 2015-06-29
Resumen: El comerç online suposa un gran avanç per les empreses que es dediquen a aquest sector, ja que, Internet ha suposat un increment important dins d'aquesta industria i tot el sector que és dedica a la venda de productes, per tant, tots ells han de disposar d'un sistema adaptable a qualsevol dispositiu mòbil, ja que no podem oblidar que la venda d'aquests dispositius s'ha incrementat notablement en els últims anys. Aquest projecte s'ha desenvolupament amb la motivació de crear una pàgina web adaptable a qualsevol resolució de pantalla, del que sen diu que ha de ser un sistema responsive, el qual ens permetrà adaptar-ho a qualsevol mida. També s'ha volgut centrar en l'ús de sistemes de pagament segurs ja que actualment les compres per Internet suposen un risc important en el sector comercial. Un cop definit tot el que suposa crear un e-commerç, s'ha procedit a l'anàlisi del sistema amb una perspectiva de passat, present i futur, des del moment en que els dispositius mòbils i Internet van suposar un gran avanç per la tecnologia fins a una possible predicció de com podria arribar a ser basant- nos en el present.
Resumen: The e-commerce is a major step forward for companies engaged in this sector, because the Internet has meant a significant increase in this industry and the entire sector is dedicated to selling products, so they should all have a system adaptable to any mobile device, we can not forget the sale of these devices has increased significantly in recent years. This project has been developed with the motivation to create a website adaptable to any screen resolution, which says that must be a responsive system, which will allow us to adapt to any size. We also wanted to focus on the use of safe payment systems, which currently represent Internet purchases a significant risk in the commercial sector. Once defined everything that involves creating a e-commerce, proceeded to analyse the system with a perspective of past, present and future, from the time that the mobile devices and the Internet were a breakthrough for the technology as a possible prediction could be based on the present.
Resumen: El comercio online supone un gran avance para las empresas que se dedican a este sector, ya que, Internet ha supuesto un incremento importante dentro de esta industria y todo el sector que se dedica a la venta de productos, por lo tanto, todos ellos tienen que disponer de un sistema adaptable a cualquier dispositivo móvil, ya que no podemos olvidar que la venta de estos dispositivos se ha incrementado notablemente en los últimos años. Este proyecto se ha desarrollo con la motivación de crear una página web adaptable a cualquier resolución de pantalla, lo que se dice que debe ser un sistema responsive, el cual nos permitirá adaptarlo a cualquier tamaño. También se ha querido centrar en el uso de sistemas de pago seguros ya que actualmente las compras por Internet suponen un riesgo importante en el sector comercial. Una vez definido todo lo que supone crear un e-commerce, se ha procedido al análisis del sistema con una perspectiva de pasado, presente y futuro, desde el momento en que los dispositivos móviles e Internet supusieron un gran avance para la tecnología hasta una posible predicción de cómo podría llegar a ser basándonos en el presente.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: Newlook ; Disseny adaptatiu ; Pàgina web ; Bootstrap ; Paypal ; ApplePay ; Comerç Online ; Diseño adaptativo ; Página web ; Comercio Online ; Responsive Design ; Website ; E-commerce10 p, 2.9 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2015-11-19, última modificación el 2018-06-23   Favorit i Compartir