Optimització ambiental dels dipòsits municipals d'aigua potable
Sanjuan Delmas, David (Universitat Autònoma de Barcelona. Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals)

Títol variant: Optimització ambiental dels dipòsits municipals d'aigua potable
Títol variant: Environmental optimisation of municipal drinking water tanks
Data: 2016
Resum: Una recerca sobre els sistemes d'emmagatzematge d'aigua potable en 147 dipòsits municipals confirma que les característiques materials d'aquests són les principals contribuïdores al seu impacte ambiental, més que no pas el transport o el sistema d'instal·lació. Afecten especialment la capacitat d'emmagatzematge, la combinació de dimensions i la posició de la instal·lació. L'aplicació dels estàndards obtinguts a tres casos reals mostra una important disminució de les emissions de CO equivalent.
Resum: Una recerca sobre els sistemes d'emmagatzematge d'aigua potable en 147 dipòsits municipals confirma que les característiques materials d'aquests són les principals contribuïdores al seu impacte ambiental, més que no pas el transport o el sistema d'instal·lació. Afecten especialment la capacitat d'emmagatzematge, la combinació de dimensions i la posició de la instal·lació. L'aplicació dels estàndards obtinguts a tres casos reals mostra una important disminució de les emissions de CO2 equivalent.
Resum: A study onstorage systems of drinking water in 147 municipal deposits confirms that the material characteristics of these are the main contributors to their environmental impact, rather than transportation or the installation system. The storage capacity, dimensions combination and position of the installation are particularly affected. The application of the standards obtained to three case studies shows a significant reduction in CO2 equivalent emissions.
Nota: Unidad de excelencia María de Maeztu MdM-2015-0552
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català, Castellà i Anglès
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Aigua potable ; Medi ambient ; Anàlisi d'impacte
Publicat a: UAB divulga, Març 2016, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 130.8 KB

Español
2 p, 135.3 KB

English
2 p, 133.5 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències > Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA)
Articles > Articles publicats > UAB Divulga
Articles > Articles de divulgació

 Registre creat el 2016-04-07, darrera modificació el 2023-10-01



   Favorit i Compartir