Joc i activitat matemàtica en educació infantil [101985]
Edo Basté, Maria Mercè
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Títol variant: Mathematical Games and Activities in Early Childhood Education
Títol variant: Juego y actividad matemática en educación infantil
Data: 2016-17
Resum: Es tracta d'una assignatura optativa de quart curs que està centrada en una didàctica específica. S'imparteix quan l'alumnat ja ha fet tota la formació bàsica i es cursa a continuació de "Les matemàtiques en el currículum d'infantil" i "La pràctica matemàtica a l'aula d'Educació Infantil". És per això que l'assignatura: Joc i activitat matemàtica en educació infantil, vol aprofundir en els coneixements de didàctica de la matemàtica a l'educació infantil i al cicle inicial de primària. Aquesta assignatura se centra en el coneixement pràctic del currículum matemàtic d'infantil i cicle inicial de primària, però també es repassaran diferents continguts matemàtics d'edats més avançades. La dinàmica d'aula serà en format taller on es viurà en primera persona el que suposa el 'repte matemàtic', l'aprendre a partir de qüestions obertes, el treball cooperatiu i l'aprenenttage a partir de manipulació de materials seleccionats.
Resum: It is an optional subject in the fourth year is focused on a specific teaching. Taught when students have already done all the basic training and then race "Mathematics curriculum the child" and "The mathematical practice in the classroom Childhood Education. " That is why the subject: Games and activities in math education child wants to deepen the knowledge of teaching mathematics in kindergarten and primary school. This course focuses on practical knowledge of math curriculum nursery and primary school, but also will review different mathematical content of older ages. The dynamic classroom will be in workshop format where you live in first person which is the 'mathematical challenge', learning from open questions, cooperative work and aprenenttage from selected materials handling.
Resum: Se trata de una asignatura optativa de cuarto curso centrada en una didáctica específica. Se imparte cuando el alumnado ya ha realizado la formación básica y se cursa a continuación de "Las matemáticas en el currículo de infantil" y "La práctica matemática en el aula de Educación Infantil". Es por ello que la asignatura: Juego y actividad matemática en educación infantil, quiere profundizar en los conocimientos de didáctica de la matemática en la educación infantil y el primer ciclo de primaria. Esta asignatura se centra en el conocimiento práctico del currículo matemático de infantil y ciclo inicial de primaria, pero también se repasarán diferentes contenidos matemáticos de edades más avanzadas. La dinámica de aula será en formato taller donde se vivirá en primera persona lo que supone el 'reto matemático', el aprender a partir de cuestiones abiertas, el trabajo cooperativo y la aprenenttage a partir de manipulación de materiales seleccionados.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Llengua: Català
Titulació: Educació Infantil [2500797]
Pla d'estudis: Graduat o Graduada en Educació infantil [847]Català
5 p, 83.3 KB

Anglès
4 p, 82.2 KB

Castellà
5 p, 83.4 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Materials acadèmics > Guies docents

 Registre creat el 2016-07-15, darrera modificació el 2017-10-14   Favorit i Compartir