Influence of dietary polyunsaturation level on alfa tocopherol content in chicken meat
Cortinas Hernández, Lucía
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Villaverde Haro, Cecilia
Guardiola Ibarz, Francesc
Jensen, S. K.
Barroeta, Ana Cristina (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)

Additional title: Einfluss des Grades der Ungesättigtheit der Fettsäuren im Futter auf den Gehalt an alpha Tocopherol im Hühnerfleisch
Date: 2006
Note: Pòster
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: Article ; recerca ; Versió publicada
Subject: Pollastres ; Pollastres de carn ; Nutrició
Published in: Archiv für Geflügelkunde, Vol. 70 Núm. 3 (2006) , ISSN 0003-9098



8 p, 202.9 KB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, articles
Articles > Research articles
Articles > Published articles

 Record created 2016-10-05, last modified 2024-02-23



   Favorit i Compartir