Com s'ha gestionat la diversitat poblacional arran la immigració i la crisi econòmica?
Domingo i Valls, Andreu, 1958- (Centre d'Estudis Demogràfics)

Additional title: ¿Cómo se ha gestionado la diversidad poblacional tras la inmigración y la crisis económica?
Additional title: How has population diversity caused by immigration and the economic crisis been managed?
Date: 2016
Abstract: Inmigración y Diversidad en España. Crisis económica y gestión municipal, publicat recentment per Icaria, és una obra col·lectiva editada per l'investigador Andreu Domingo, que es presenta com la culminació de cinc anys de recerca en què el Grup d'Estudis de Demografia i Migracions (GEDEM) del Centre d'Estudis Demogràfics (CED) a la UAB s'ha dedicat a estudiar l'emergència de la diversitat poblacional resultant de les migracions internacionals i l'impacte de la crisi econòmica a Espanya.
Abstract: Inmigración y Diversidad en España. Crisis económica y gestión municipal, publicado recientemente por Icaria, es una obra colectiva editada por el investigador Andreu Domingo, que se presenta como la culminación de cinco años de investigación que el Grup d'Estudis de Demografia i Migracions (GEDEM) del Centre d'Estudis Demogràfics (CED) en la UAB, en los que se ha dedicado a estudiar la emergencia de la diversidad poblacional resultante de las migraciones internacionales y el impacto de la crisis económica en España.
Abstract: Inmigración y Diversidad en España. Crisis econòmica y gestión municipal (Immigration and Diversity in Spain: Economic Crisis and Municipal Management), which was recently published by Icaria, is a jointly-authored work edited by Andreu Domingo. It is the culmination of five years' research in which the Grup d'Estudis de Demografia i Migracions (GEDEM - Group for Demographic and Migration Studies) of the Centre d'Estudis Demogràfics (CED - Centre for Demographic Studies) at the UAB has studied the emergence of population diversity resulting from international migration and the impact of the economic crisis in Spain.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català, castellà i anglès
Document: Ressenya ; recerca ; Versió publicada
Published in: UAB divulga, Octubre 2016, p. 1-2, ISSN 2014-6388



Català
2 p, 39.9 KB

Español
2 p, 245.1 KB

English
2 p, 243.4 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Social and Legal Sciences > Centre for Demographic Studies (CED-CERCA)
Articles > Published articles > UAB Divulga
Articles > Research articles
Articles > Reviews

 Record created 2016-11-02, last modified 2024-06-01



   Favorit i Compartir