Efecto de la suplementación enzimática en dietas para lechones
Mascarell, J.
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Puchal i Mas, Francesc 1933-
Brufau de Barbera, Joaquim
Bach, R.
Data: |
2010 |
Descripció: |
6 pag. |
Resum: |
El objetivo de este trabajo fue el de valorar la respuesta a la suplementación enzimática de la dieta con distintos enzimas microbianos en lechones en fase de transición. |
Drets: |
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. |
Llengua: |
Castellà |
Document: |
Informe |
Matèria: |
Bestiar porcí |
El registre apareix a les col·leccions:
Fons personals i institucionals >
Maria Dolores Baucells >
María Dolores Baucells, documents de recercaDocuments de recerca >
Estudis
Registre creat el 2016-11-16, darrera modificació el 2024-05-18