PUFA Losses after Cooking of Chicken Meat
López Ferrer, Sigfrid
Baucells Sánchez, María Dolores (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Ciència Animal i dels Aliments)
Barroeta, Ana Cristina
Grashorn, M.A.

Date: 2001
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Anglès
Document: conferenceObject
Subject: Pollastres ; Nutrició ; Aliments
Published in: -, : 2001



1 p, 2.0 MB

The record appears in these collections:
Personal and institutional archives > Maria Dolores Baucells > María Dolores Baucells, contributions to meetings and congresses
Contributions to meetings and congresses > Posters

 Record created 2016-11-22, last modified 2020-12-11



   Favorit i Compartir