La parcialitat com element de fidelització dels programes d'infotainment esportiu : El cas de Deportes Cuatro i Jugones
Cantón Rodríguez, María Jesús
Blanco, Josep Ma. (Josep Maria), dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: La parcialidad como elemento de fidelización de los programas de infotainment deportivo : El caso de Deportes Cuatro y Jugones
Additional title: Partiality as an element of loyalty of infotainment sport programs : Deportes Cuatro and Jugones.
Date: 2016
Description: 97 pag.
Abstract: L'auge del periodisme esportiu en l'àmbit audiovisual és cada dia més destacat, i la lluita pels índexs d'audiència enfronta a les cadenes. Per mantenir l'atracció dels seus espectadors, les televisions han arribat a utilitzar estratègies poc ètiques com un tracte parcial de la informació i l'ús del gènere híbrid de l'infotainment. Sens dubte, la necessitat d'acaparar una audiència, ha canviat les estratègies comunicatives de les televisions cap a mètodes poc ètics.
Abstract: El auge del periodismo deportivo en el ámbito audiovisual es cada día más destacado y la lucha por los índices de audiencia enfrenta a las diferentes cadenas. Para mantener la atracción de sus espectadores, las televisiones han llegado a utilizar estrategias poco éticas como un trato parcial de la información o el uso del género híbrido infotainment. Sin duda, la necesidad de acaparar una audiencia, ha cambiado las estrategias comunicativas de las televisiones hacia métodos poco éticos.
Abstract: The rise of sports journalism in the audiovisual field is higher every day and the deal for improving audience is a struggle that different channels have to face. To keep the viewers attraction, TVs have even used unethical strategies like partial information treatment or the use of infotaiment. No doubt, the need to gather the audience has changed the TV's communication strategies into unethical methods.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject: Periodisme esportiu ; Televisió -- Emissores ; Mitjans de comunicació de massa -- Audiència97 p, 2.8 MB

62 p, 1.9 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2016-12-20, last modified 2020-02-08   Favorit i Compartir