La Algarroba, el chocolate de Eivissa: Valorizando variedades locales, construyendo soberanía alimentaria
Morgan, Hazel

Date: 2010
Abstract: En sólo 50 años, la isla ha pasado de un modelo autosuficiente, un verdadero ejemplo de soberanía alimentaria funcional, sostenible e independiente de influencias ajenas, a un modelo moderno, artificial y totalmente dependiente de las importaciones de alimentos.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Language: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Subject: Sobirania alimentària ; Eivissa (Balears)
Published in: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 2 (julio 2010) , p. 38-39, ISSN 2013-7567



2 p, 84.2 KB

The record appears in these collections:
Research literature > UAB research groups literature > Research Centres and Groups (research output) > Health sciences and biosciences > Digital Library on Food Sovereignty (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Published articles
Articles > Dissemination

 Record created 2016-12-27, last modified 2025-03-04



   Favorit i Compartir