Pla de negoci d'una empresa cooperativa d'assistència a les PMR
Vidal i Ferreté, Maria
Perdrix Vidal, Guillem, dir.
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Date: 2016
Description: 71 pag.
Abstract: El present treball consisteix en un pla d'empresa que proposa la transformació d'una empresa SL en una cooperativa per a la gestió de les persones amb mobilitat reduïda i discapacitat a l'aeroport de Reus. Es detallen i s'analitzen aquells aspectes necessaris per tal que la empresa sigui viable, qualitativament, legal, financera, econòmica i en matèria de recursos humans. S'han seguit els Plecs de Preinscripcions Tècniques i de Clàusules Particulars amb la finalitat d'aconseguir el negociat de l'adjudicació que pot obrir a l'estiu de 2017.
Abstract: El presente trabajo consiste en un plan de empresa que propone la trasformación de una SL en una cooperativa para la gestión de las personas con movilidad reducida y discapacidad en el aeropuerto de Reus. Se detallan y analizan aquellos aspectos necesarios con el fin que la empresa sea viable, cualitativa, legal, financiera, económicamente y en materia de recursos humanos. Siguiendo los pliegos de Preinscripciones Técnicas y de Cláusulas particulares con la finalidad de conseguir el negociado de la adjudicación que puede abrirse el verano de 2017.
Abstract: The current task contains an enterprise plan which analyze the transformation a limited society of viability of person with reduced mobility and discapacity management in co-operative company in the Reus airport. Have been detailed and analysed those necessary issues focusing the company viability over quality, loyal, financial, economically and Human Resources. We have follow the technical requisites and private Clauses in order to achieve the award negotiated openable summer 2017.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Català
Studies: Grau en Gestió Aeronàutica [2501233]
Study plan: Pla d' Estudis de Gestió Aeronàutica [829]
Document: Treball final de grau ; Text
Subject: Discapacitats ; Treball ; Empreses ; Planificació ; Aeroport de Reus



71 p, 1.5 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > School of Engineering. TFG

 Record created 2017-02-06, last modified 2024-01-27



   Favorit i Compartir