La fotografía doméstica en la prensa online
Vidal Ballarin, Ana
Lage Fombuena, Ana, dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament de Publicitat, Relacions Públiques i Comunicació Audiovisual)
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de la Comunicació

Additional title: La fotografia domèstica en la premsa online
Additional title: The amateur photography in the online press
Date: 2016
Description: 76 pag.
Abstract: Les noves revolucions tecnològiques i, més concretament, els mitjans socials, estan canviant l'àmbit professional de les comunicacions. Les xarxes socials són un instrument incomparable a l'hora de difondre un contingut, per això, no és d'estranyar que els mitjans de comunicació s'aprofitin d'aquesta eina per poder abastar un major nombre de públics. Al mateix temps, i cada vegada més, els mitjans utilitzen les xarxes socials com a fonts d'informació, sobretot a l'hora de realitzar una notícia a partir d'una fotografia domèstica, publicada per un perfil anònim, que s'ha popularitzat a la xarxa.
Abstract: Las nuevas revoluciones tecnológicas y, más concretamente, los medios sociales, están cambiando el ámbito profesional de las comunicaciones. Las redes sociales son un instrumento incomparable a la hora de difundir un contenido, por eso, no es de extrañar que los medios de comunicación se aprovechen de esta herramienta para poder abarcar un mayor número de públicos. Al mismo tiempo, y cada vez más, los medios utilizan las redes sociales como fuentes de información, sobre todo a la hora de realizar una noticia a partir de una fotografía doméstica, publicada por un perfil anónimo, que se ha popularizado en la red.
Abstract: The new technological revolutions, and more precisely, the social media, are changing the professional communication field. Social networks are an incomparable instrument for spreading content. Therefore, it is not strange that the media take advantage of this tool in order to reach a wider audience. Simultaneously, and more and more, the media is using social networks as an information source, above everything, at the time of making news out of an amateur picture published by an anonymous profile which has become popular on the Internet.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Language: Castellà.
Studies: Periodisme [2501933]
Study plan: Graduat o Graduada en Periodisme [971]
Document: Treball de recerca ; bachelorThesis ; Text
Subject: Xarxes socials ; Periodisme electrònic ; Premsa electrònica ; Fotografia76 p, 3.4 MB

The record appears in these collections:
Research literature > Bachelor's degree final project > Faculty of Communication Studies

 Record created 2017-02-15, last modified 2018-10-27   Favorit i Compartir