Memoria e identidad para transmitir alternativas
Ferrer Fernández, Naiara

Data: 2014
Resum: ¿Qué está pasando con los saberes campesinos de nuestros pueblos? ¿Cómo desarrollar la memoria biocultural para intervenir en la construcción del individuo y de la sociedad autónoma, democrática, libre y responsable con las formas de apropiación social de la naturaleza? La respuesta es parte de la reflexión a la que invita este texto.
Nota: Contiene la nota "Rescatar lo bueno de lo tradicional sin idealizarlo", del Consejo Editor de la Revista Soberanía Alimentaria.
Drets: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons en que s'entrega l'obra al domini públic. Podeu copiar, modificar, distribuir l'obra i fer-ne comunicació pública, fins i tot amb finalitat comercial, sense demanar cap mena de permís. Public domain
Llengua: Castellà
Document: Article ; divulgació ; Versió publicada
Matèria: Sobirania alimentària
Publicat a: Soberanía alimentaria, biodiversidad y culturas, Núm. 19 (diciembre 2014) , p. 48-51, ISSN 2013-7567



4 p, 195.1 KB

El registre apareix a les col·leccions:
Documents de recerca > Documents dels grups de recerca de la UAB > Centres i grups de recerca (producció científica) > Ciències de la salut i biociències > Biblioteca Digital de Sobirania Alimentària (BDSA-ARAG) > Soberanía alimentaria
Articles > Articles de divulgació
Articles > Articles publicats

 Registre creat el 2017-03-27, darrera modificació el 2023-06-03



   Favorit i Compartir