Aplicació web per a la gestió i representació gràfica dels programes d'intercanvi per a l'EE
Martin Sans, Pau Albert
Pons, Jordi, (Pons Aróztegui) dir. (Universitat Autònoma de Barcelona. Departament d'Enginyeria de la Informació i de les Comunicacions)
Universitat Autònoma de Barcelona. Escola d'Enginyeria

Título variante: Web application for graphic management and representation of EE's exchange agreements programs
Título variante: Aplicación web para la gestión y representación gràfica de los programas de intercambio para la EE
Fecha: 2017-02-08
Resumen: Cada vegada són més els estudiants que realitzen una estada de mobilitat en alguna altra universitat al llarg dels estudis, i el nombre de convenis d'intercanvi va augmentant. Per facilitar als estudiants l'accés a tota la informació relacionada amb aquests programes, s'ha desenvolupat aquest projecte. Per a aconseguir-ho, el projecte consta de la creació d'un sistema el qual, per una part permeti als estudiants veure tota la informació relacionada amb els programes d'intercanvi. Per l'altra part, el sistema oferirà als administradors un manteniment fàcil de les dades a mostrar. D'aquesta manera es pretén ajudar a l'estudiant a l'hora de fer la tria d'algun programa d'intercanvi. És per això que el projecte constarà de dues aplicacions web. La primera, destinada als estudiants per a l'accés a les dades, i l'altra al professorat per al manteniment d'aquestes.
Resumen: Increasingly there are more students who make a stay in another university during their studies, and so, the number of exchange agreements is increasing. This project has been developed to facilitate students access to all the information related to these programs. In order to provide the information, the project consists in the creation of a system which, on the one hand allows the students to see all the information relating to the exchange programs. On the other hand, allows the system administrators an easy data maintenance data. This is intended to help the students while choosing a program of exchange. That is why the project will consist of two web applications. The first, designed for students to access the data, and the other teachers to maintain them.
Resumen: Cada vez son más los estudiantes que realizan una estancia de movilidad en alguna otra universidad a lo largo de los estudios, y el número de convenios de intercambio va aumentando. Se ha desarrollado este proyecto para facilitar a los estudiantes el acceso a toda la información relacionada con estos programas,. Para lograrlo, el proyecto consta de la creación de un sistema que, por una parte permita a los estudiantes ver toda la información relacionada con los programas de intercambio. Por otra parte, el sistema ofrecerá a los administradores un mantenimiento fácil de los datos a mostrar. De esta manera se pretende ayudar al estudiante a la hora de hacer la elección de algún programa de intercambio. Es por ello que el proyecto constará de dos aplicaciones web. La primera, destinada a los estudiantes para el acceso a los datos, y la otra al profesorado para el mantenimiento de las mismas.
Derechos: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades. Creative Commons
Lengua: Català.
Titulación: Enginyeria Informàtica [2502441]
Plan de estudios: Enginyeria Informàtica [958]
Documento: bachelorThesis ; Text
Área temática: Menció Tecnologies de la Informació
Materia: API ; Popup ; Modal ; Laravel ; Bootstrap ; JavaScript ; Programes d'intercanvi ; Mobilitat universitària ; Google Maps ; Programas de intercambio ; Movilidad universitaria ; Exchange programs ; University mobility14 p, 1.6 MB

El registro aparece en las colecciones:
Documentos de investigación > Trabajos de Fin de Grado > Escuela de Ingeniería. TFG

 Registro creado el 2017-04-19, última modificación el 2018-06-23   Favorit i Compartir