Traducció inversa (català-alemany) [101315]
Grauwinkel, Gabriele
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Traducció i d'Interpretació

Additional title: Traducción inversa (catalán-alemán)
Date: 2017-18
Abstract: La funció de l'assignatura és adquirir les estratègies i les tècniques de la traducció envers la llengua estrangera i desenvolupar la capacitat de traduir textos propis del mercat laboral de la traducció inversa no especialitzada. En acabar l'assignatura l'estudiant serà capaç de: Demostrar que coneix les estratègies i les tècniques de la traducció envers la llengua estrangera Aplicar aquests coneixements per traduir textos propis del mercat laboral de la traducció inversa no especialitzada Reunir i interpretar dades relatives als problemes propis de la traducció inversa i emetre judicis sobre les decisions adoptades Utilitzar les eines tecnològiques i de documentació per a la traducció inversa 1 Utilitzar les eines tecnològiques i de documentació per a la traducció inversa.
Abstract: La función de la asignatura es adquirir las estrategias y las técnicas de la traducción hacia la lengua extranjera y desarrollar la capacidad de traducir textos propios del mercado laboral de la traducción inversa no especializada. Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: 1 Al finalizar la asignatura el estudiante será capaz de: Demostrar que conoce las estrategias y las técnicas de la traducción hacia la lengua extranjera Aplicar estos conocimientos para traducir textos propios del mercado laboral de la traducción inversa no especializada Reunir e interpretar datos relativos a los problemas propios de la traducción inversa y emitir juicios sobre las decisiones adoptadas Utilizar las herramientas tecnológicas y de documentación para la traducción inversa.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Traducció i Interpretació (francès) [2500249]
Study plan: Grau en Traducció i Interpretació [822]Català
5 p, 79.1 KB

Castellà
5 p, 82.1 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-07, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir