Treball de fi de grau [102047]
Marbà Tallada, Anna
Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Ciències de l'Educació

Additional title: Degree Project
Additional title: Trabajo de fin de grado
Date: 2017-18
Abstract: El Treball Fi de Grau (TFG) ha de ser un projecte orientat al desenvolupament d'una recerca o una innovació que es desenvolupi en el camp professional de l'àmbit del Grau d'Educació Primària. Els models per desenvolupar el TFG poden ser variats, l'estudiant pot decidir fer una recerca o proposta d'innovació contextualitzada en el centre on ha realitzat les pràctiques o bé pot decidir emmarcar-ho en un altre context. També hi la possibilitat d'elaborar un treball d'aprofundiment o informe sobre una temàtica específica o transversal. Sota aquesta premissa es podrien plantejar dues alternatives de treball. Una primera associada a les pràctiques externes realitzades, siguin o no les de pràctiques de 4rt, i una segona sense vinculació directa a les pràctiques externes.
Abstract: The Final Year Project (FYP) involves undertaking a research project or producing innovative work in a professional area related to the Degree in Primary Education. FYPs may be developed in various formats -students may decide to complete research or present a proposal for innovation contextualised in the educational setting where they completed their work placements, or they may choose a different context. Alternatively, students may choose to produce an in-depth analysis of, or a report on, a specific or general topic. Therefore, two work alternatives are envisaged: a project linked to work placement completed by the students (whether on their 4th year or other) or a project without any direct link to work placement.
Abstract: El Trabajo de Fin de Grado (TFG) tiene que ser un proyecto orientado al desarrollo de una investigación o una innovación que se desarrolle en el campo profesional del ámbito del Grado de Educación Primaria. Los modelos para desarrollar el TFG pueden ser variados, el estudiantado puede decidir hacer una investigación o propuesta de innovación contextualizada en el centro donde ha realizado las prácticas o bien puede decidir enmarcarlo en otro contexto. También hay la posibilidad de elaborar un trabajo de profundización o un informe sobre una temática especifica o transversal. Bajo esta premisa se podrían plantear dos alternativas de trabajo. Una primera asociada a las practicas externas realizadas, sean o no las prácticas de 4º, y una segunda sin vinculación directa a las practicas externas.
Rights: Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, fins i tot amb finalitats comercials, sempre i quan es reconegui l'autoria de l'obra original. Creative Commons
Language: Català.
Studies: Educació primària (anglès) [2500798]
Study plan: Grau en Educació Primària [896]Català
4 p, 74.7 KB

Anglès
3 p, 70.3 KB

Castellà
3 p, 71.0 KB

The record appears in these collections:
Course materials > Study plans

 Record created 2017-07-07, last modified 2018-10-21   Favorit i Compartir